Sistem Pintu Bersih Dortek

Di Dortek kami mengekalkan apa yang kami lakukan dengan baik dan itu ialah penyelesaian pintu unggul untuk persekitaran yang bersih.

Selama 45 tahun kami mengkhusus dalam menyediakan penyelesaian pintu kepada syarikat farmaseutikal, pemakanan, kesihatan, makanan dan runcit. Kami memahami keperluan unik dan ketat bagi persekitaran yang amat bersih. Kami memahami tentang aliran udara, aliran kerja, bahan cemar dan peraturan setempat. Kami tahu apa yang dapat dijalankan dan apa yang tidak.

Dortek diiktiraf di seluruh pasaran yang kami liputi kerana komitmennya terhadap inovasi, kualiti dan layanan pelanggan. Pelanggan kami mempercayai kepakaran pakar kami untuk mendapatkan penyelesaian yang sesuai untuk setiap projek dan setiap pintu dan untuk menyampaikan penyelesaian tersebut tepat pada masanya dan mengikut belanjawan.

Dortek

Hubungi Kami

Sama ada anda menghubungi kami untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang produk kami atau untuk meminta sebut harga, kami mahu mendengar daripada anda. Anda boleh melakukan ini dengan melengkapkan borang pertanyaan pada halaman Hubungi Kami atau dengan menghubungi kami secara terus di pejabat setempat Dortek anda.

 • Malaysia

  Dortek Sdn Bhd
  No 5 Jalan Desa Tropika 1/3 Taman Perindustrian Tropika
  81800 Ulu Tiram
  Johor
  Malaysia

 • Singapura

  Dortek Hygienic Door Systems Pte Ltd
  627A Aljunied Road
  BizTech Centre 04-06
  Singapore, 389842
  Tel No: +65 67411787

 • Tel No +60 7861 6233

 • Email: info@dortek.com

Berita

2014-03-03

2014-03-03

Pintu bersih Dortek tidak akan meleding, kembang, karat atau reput. Pintu ini mempunyai pembinaan satu keping halus selanjar teracu yang tidak menyimpan bakteria. Pengarah, Syarikat Pengilangan Global
Kami telah memasang pintu GRP Dortek sejak 12 tahun yang lalu di 3 lokasi kami. Pintu tersebut amat sesuai dalam kawasan yang bersih kerana tidak mempunyai lipatan atau rekahan yang membolehkan kotoran dan bakteria terkumpul di situ. Pintu jenis ini juga kuat dan tahan lasak.