Dortek mencapai lebih banyak kejayaan dalam Ujian Kebakaran

Dortek mencapai lebih banyak kejayaan dalam Ujian Kebakaran
03/03/2014

 

Di sepanjang tahun Dortek telah terus menjalankan ujian kebakaran yang lebih mendalam di Eropah dan Asia untuk memperkukuhkan penawaran produk kami untuk pelanggan.

Les Blennerhassett, Pengarah Teknikal Dortek dan rakan sejawatnya di Perancis pada awal tahun dan di Cina pada awal bulan ini dengan menjalankan lebih banyak ujian 1 jam. Beliau mengulas: “Saya berasa gembira dengan ujian telah berjaya dijalankan di Tianjin baru-baru ini mengikut standard China  GB-12955 yang teramat ketat.”

Mengikut Les, “ini menjadikan jumlah penuh ujian kebakaran individu untuk pintu kami kepada lebih 50 pensijilan berasingan, yang meliputi sebahagian besar dunia”.

Dortek terus melabur dalam bahan dan ujian kebakaran baharu untuk memastikan pelanggan kami mendapat penyelesaian pintu yang sebaik mungkin. Kami dapat menawarkan gabungan unik pintu bersih dan berkadar kebakaran untuk persekitaran di mana kedua-dua kebersihan dan perlindungan kebakaran amat diutamakan. Pintu kebakaran kami telah dibekalkan di China dan di seluruh Asia Tenggara dalam kilang pemakanan bayi dan farma.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang pintu kebakaran  kami, sila klik di sini:

Back To Top